skip to Main Content

Notícies

Trobada entre els patronats del Gran Teatre del Liceu i el Teatro Real

El dilluns dia 13 de juny va tenir lloc la trobada dels dos patronats de les òperes més importants d’Espanya: El Gran Teatre del Liceu i el Teatro Real, encapçalada pel Sr. Salvador Alemany, president del Gran Teatre del Liceu, i el Sr. Gregorio Marañón, president del Teatro Real, per tal de continuar treballant en la tasca entre les dues institucions a favor de la cultura.

En aquesta trobada també vam poder comptar amb la presència del ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta; la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga; la consellera de Cultura, Turisme i Esport de la Comunitat de Madrid, Marta Rivera de la Cruz, el tinent d’alcalde i director de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí; el secretari General de Cultura i Esport, Víctor Francos; el sotssecretari del Ministeri de Cultura i Esport, Eduardo Fernández, i el director general de l’INAEM, Joan Francesc Marco, com a representants de la Societat del Gran Teatre del Liceu, el president, Javier Coll, el vicepresident, Manuel Busquet, el secretari, Josep Maria Coronas, el tresorer, Ignacio Borrell i la vocal, Agueda Viñamata, entre d’altres.

Entre els acords que es van prendre cal destacar la col·laboració entre els dos teatres amb la coproducció dels següents títols: Evgeni Onegin, de Txaikovski, Jenufa, de Janáček, i La fanciulla del West, de Puccini, produccions liderades pel Liceu i Rusalka, de Dvořák, Maria Stuarda, de Donizetti, i La sonnambula, de Bellini, liderades pel Real.

Back To Top