skip to Main Content

Notícies

L’enigma di Lea

Us recordem que el proper dissabte 9 de febrer de 2019, a les 18:00 hores tindrà lloc l’estrena de l’opera L’enigma di Lea.

L’enigma di Lea
Benet Casablanca

Òpera en tres actes. Llibret de Rafael Argullol. Estrena mundial en el Gran Teatre del Liceu.

El primer acte comença en un moment imprecís de l’antiguitat quan Lea és posseïda per Déu mentre està ballant i descobreix el secret de la immortalitat. Lea és condemnada a errar fins a la fi dels temps per haver conegut el gran secret vigilada en tot moment per dos guardians perquè no rebel•li el secret.
En el seu vagar Lea arriba fins a la frontera de la fi del món i troba a Ram, el Somnàmbul. Ram li explica que va ser condemnat a la ceguesa en trobar la mort banyant-se en el riu i albirar l’eternitat. Els dos guardians apareixen i obliguen a Lea a seguir el seu camí. Les tres dames de la frontera li diuen que només podrà salvar Ram si se’l torna a trobar i li revela el seu secret.En el segon acte, a l’actualitat, trobem Lea internada en un centre per a marginats on el doctor Schiksal intenta que Lea li reveli el seu secret amb trucs de màgia. Els dos guardians intenten impedir-ho però el doctor els fa fora. En el centre Lea troba a Ram, que ha estat embruixat per el doctor, que li demana que sigui la seva musa.El tercer acte Lea i Ram es troben sols en el centre. Ram li torna demanar que sigui la seva musa per poder recuperar així la vista i li explica que es va quedar cec en veure la mort banyant-se en el riu. Lea reconeix Ram i comença a ballar al seu voltant, els guardians intenten impedir-ho però les tres dames de la frontera els fan marxar. Finalment Lea aconsegueix alliberar Ram de la seva ceguesa renunciant al seu secret.

En aquesta òpera comptarem amb la direcció musical del mestre Josep Pons i amb les veus de Allison Cook, Jose Antonio López, Sara Blanch, Anaïs Masllorens, Marta Infante, Sonia de Munck, Felipe Bou, Xavier Sabata, David Alegret, Antonio Lozano, Juan Noval-Moro. També comptarem amb l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu (Directora del Cor: Conxita Garcia).

Aquesta òpera també es representarà els següents dies:

9 de febrer de 2019 a les 18:00 hores
10 de febrer de 2019 a les 17:00 hores
12 i 13 de febrer de 2019 a les 20:00 hores

Back To Top