skip to Main Content

FORMULARI DE CANCEL·LACIÓ DE LA TEMPORADA 2019-20

  Nom: Sr/a.

  El Teatre proposa tres opcions en relació al import econòmic. Ens hauria de indicar de forma detallada el percentatge que vol aplicar en cada una de elles. La suma dels 3 percentatges ha de donar el 100% i no oblidin fer clic a la casella d'acceptació de la política de privacitat.

  1.- % Devolució del import pendent.

  2.- % Que s’utilitzi el import com a pagament a compte de la propera temporada 2020-21.

  3.- % Donació del import per pal·liar la difícil situació econòmica del Teatre. En aquest cas la Fundació del Gran Teatre del Liceu expediria el corresponent certificat de deducció fiscal com a donació.

  Els recordem que les donacions a la Fundació del Gran Teatre del Liceu gaudeixen d'una desgravació fiscal en l’IRPF del 80% pels primers 150 euros i d'un 35% pels següents. En l'Impost de Societats la desgravació fiscal és d'un 35%. A més, tal i com contemplen les mesures extraordinàries de la Llei de Pressupostos de l'Estat, el Liceu forma part del grup de mecenatge prioritari, incrementant el benefici fiscal pel donatari en un 5% en tots els casos.

  Els agrairíem que enviin degudament complimentat aquest formulari abans del 5 de juny.
  Per a qualsevol dubte poden trucar al telèfon habitual de la Secretaria al 93.317.41.42, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat.

  Back To Top