Notícies

CONFERÈNCIA-COL•OQUI

CONFERÈNCIA-COL•OQUI

Benvolgut/da soci/a,

El dimecres dia 4 d’abril a les 18,30h a la Sala del Cor del Gran Teatre del Liceu (La Rambla, 59), tindrà lloc per als nostres socis, una conferència-col•loqui que tractarà sobre:

1.- Treballs realitzats en l’Arxiu històric, durant l’any 2017, i sobre els treballs que es  portaran a terme durant aquest any 2018 a càrrec del Doctor en musicologia i professor titular de la Universitat Autònoma de Barcelona, Sr. Francesc Cort&eac…

Llegir més

ARIODANTE

Us recordem que el proper dimecres 14 de març de 2018, a les 20:00 hores tindrà lloc l’estrena de l’opera en versió concert de Ariodante.
ARIODANTE v.c.
Georg Friederich Händel
Òpera en tres actes. Llibret anònim basat en el llibret d’Antonio Salvi per l’òpera “Ginevra Principessa di Scozia” de G.A. Perti, basada al seu torn en els Cants IV a VI d’Orlando Furioso de L. Ariosto. L’estrena absoluta fou el dia 8 de gener de 1735 al Covent Garden de Londres. Es va estrenar a Barcelona…

Llegir més

ANDREA CHÉNIER

Us recordem que el proper divendres 9 de març de 2018, a les 20:00 hores, tindrà lloc l’estrena de l’opera Andrea Chénier.

Andrea Chénier
Umberto Giordano

Òpera en quatre actes. Llibret de Luigi Illica. L’estrena absoluta va ser el 28 de març de 1896 en el Teatre. L’estrena a Barcelona fou el 12 de novembre de 1898 al Liceu. L’últim cop que es va representar al Liceu fou el 17 d’octubre de 2007. S’ha representat un total de 49 vegades.

En el primer ac…

Llegir més