Notícies

LES CONTES D'HOFFMANN

Us recordem que el proper dilluns, 4 de febrer de 2013, a les 20.00 hores, tindrà lloc l’estrena de l’òpera “Les contes d’Hoffmann” de J. Offenbach.
 
Jacques Offenbach: Les contes d’Hoffmann
E.T.A. Hoffmann (Konigsberg 1776-Berlin 1822) va escriure uns contes que sintonitzaven perfectament amb els gustos romàntics i amb l’interès popular pels arguments fantàstics. En aquests contes sovint es feia referència al cant i això decidí Jacques Offenbach a convertir en ò…

Llegir més

CONCURS FRANCESC VIÑAS

Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas

50è aniversari

Fundat l’any 1963 per Jacint Vilardell en memòria del tenor català Francesc Viñas, aquest concurs ha esdevingut un dels concursos més importants del món de l’òpera i el lied, on hi participen cada any joves cantants d’arreu del món.
Per facilitar la participació i acostar el concurs als cantants d’altres països, el Gran Teatre del Liceu té un acord amb els teatres d’òpera de Madr…

Llegir més

IOLANTA

Us recordem que el proper dijous, 10 de gener de 2013, a les 20.00 hores, tindrà lloc l’estrena de l’òpera “Iolanta” de P.I. Txaikovski.Piotr Illitx Txaikovski: Iolanta (en versió concert)

Iolanta (Sant Petersburg, 1892), obra de refinat lirisme, es situa en l’època medieval a les muntanyes del sud de França.

Aquesta òpera es divideix en quatre escenes i està representada en versió de concert.

Escena 1. Iolanta és una princesa cega de n…

Llegir més